انواع فلفل قرمز تند

هزاران سال است که انسان از مواهب طبیعت برای حفظ سلامتی و طول عمر خود استفاده کرده است. گیاهان، سبزیجات، ریشه ها و میوه ها همگی منابع غنی از ویتامین ها و مواد معدنی هستند که می توانند به افراد در رسیدن به هدفشان کمک کنند. فلفل قرمز نیز از این قاعده مستثنی نیست. این نه تنها یک ادویه است، بلکه یک تقویت کننده عالی سلامت است. تاریخچه آن به حدود 3 هزار سال پیش می رسد. در طول این دوره، اجداد خردمند ما با دقت در مورد این گیاه اطلاعات جمع آوری کردند و اسرار آن را فاش کردند که می تواند سلامت انسان را بهبود بخشد و جوانی را طولانی کند.

فلفل قرمز و افزایش اشتها و چاقیخود گیاه می تواند به ارتفاع 60-70 سانتی متر برسد. ساقه آن منشعب است. در طول دوره گلدهی، گل آذین های خاکستری، بنفش یا سفید ظاهر می شوند. میوه ها که معمولاً توت نامیده می شوند به رنگ زرد، قرمز و حتی بنفش تیره هستند.

اعتقاد بر این است که زادگاه آن مناطق استوایی قاره آمریکا است. قبایلی که در این منطقه زندگی می کردند از میوه این گیاه می خوردند و به دلیل سلامت و طول عمر خود مشهور بودند. با ورود کاشفان اسپانیایی و پرتغالی به دنیای جدید، فلفل قرمز سفر خود را به اروپای دور آغاز کرد. به این سبزی فلفل چیلی نیز می گویند که در واقع به «قرمز» ترجمه می شود.

این ادویه در حال حاضر بسیار محبوب وجذاب مثل فلفل دلمه به انگلیسی است و هند و تایلند رهبران کشت و صادرات این گیاه هستند.

انواع فلفل قرمز تند

به طور سنتی، فلفل ها به دو گونه تقسیم می شوند: فلفل سیاه و فلفل قرمز که متعلق به زیرگونه Capsikum است که در غذاهایی مثل غذا با فلفل دلمه ای به کار می رود. این آخرین زیر گروه به غلاف های قرمز، نارنجی، زرد، سفید، بنفش، سبز تلخ و شیرین تقسیم می شود که وجود ماده ای به نام کپسایسین مشترک است. این ماده به فلفل ها تندی می بخشد. فلفل قرمز بسته به این ماده به سه دسته کپسایسین صفر، تند، تند و غیره تقسیم می شود.

انواع بدون ادویه شامل فلفل دلمه ای قرمز محبوب است. تقریباً در همه جا وجود دارد و به دلیل طعم ملایم و نداشتن تلخی می تواند به عنوان غذای اصلی استفاده شود.

فلفل تند و طعم خاصی دارد. به عنوان چاشنی استفاده می شود. این گونه در آمریکای لاتین، اندونزی و فیلیپین کشت می شود.

نوع دیگری از فلفل قرمز تاباسکو است. به خاطر سس به همین نام که به عنوان پایه استفاده می شود شناخته شده است.

از فلفل چینی معروف در سس های تند استفاده می شود. در چین، آسیا و آمریکا بسیار محبوب است، اما تندی بسیار بالایی دارد.

فلفل بوت جولوکیا یا فلفل “شبح” تندترین فلفل قرمز در نظر گرفته می شود. تندی آن قابل مقایسه نیست.

خواص فلفل قرمز؛ با خواص و مضرات فلفل قرمز تند آشنا شوید

طبع فلفل قرمز

بیش از سی زیرگونه از Capsikum وجود دارد که هر کدام تندی متفاوتی دارند که با مقیاس اندازه گیری می شود. این سیستم “مقیاس اسکویل” نامیده می شود که به نام خالق آن – اسکویل آمریکایی نامگذاری شده است. او آن را در سال 1912 پیشنهاد کرد. از آن زمان سیستم تغییر کرده است و تندی با تجزیه و تحلیل شیمیایی تعیین می شود، اما جدول یا مقیاس مدرن که تندی میوه را تعیین می کند همچنان نام خالق اولین توسعه از این نوع را دارد.

اگرچه فلفل ها و انواع و گونه های آن از نظر درجه تندی متفاوت هستند، اما همه آنها مفید هستند و می توانند به حفظ سلامتی فرد کمک کنند.

تفاوت پاپریکا و فلفل قرمز

نه تنها باید از کریستف کلمب برای کشف آمریکا، بلکه برای معرفی پاپریکا، انواع فلفل قرمز، به اروپا و جهان تشکر کرد. پاپریکا نام فلفل بلغاری است، زیرا در بلغارستان بود که نوع بدون تلخی آن پرورش داده شد.

تفاوت اصلی پاپریکا و فلفل قرمز در مقدار کپسایسین است. فلفل قرمز تندتر از طعم لطیف پاپریکا و ادویه پاپریکا دودی است که به عنوان یک چاشنی عالی در پخت و پز عمل می کند. به عنوان مثال، در مجارستان، پاپریکا به «نجیب»، «دلیکاتا»، «نرم»، «نیمه شیرین»، «صورتی»، «زرد» و «شیرین خاص» تقسیم می شود. و همه آنها در درجه تندی متفاوت هستند. اما هر کدام از آنها فوق العاده مفید هستند!

کدام فلفل بهتر است فلفل دلمه ای یا پودر؟

افرادی که تصمیم به درمان یا مصرف فلفل برای سلامتی خود دارند، اغلب از خود می‌پرسند که کدام فلفل بهترین عملکرد را دارد.

کارشناسانی که مطالعاتی بر روی فلفل و محصولات پودری انجام داده اند به این نتیجه رسیده اند که فلفل اثرات مفیدی همانند فلفل دلمه در بارداری بر بدن انسان دارد و پودر فلفل نیز می تواند با برخی از وظایف رفاهی مقابله کند.

از نظر راحتی، پودر از نظر زمانی بسیار راحت‌تر است، اما با توجه به فواید سلامتی موجود در این سبزی، فلفل چیلی بسیار سالم‌تر است. کپسایسین همه در کپسایسین موجود است، در حالی که پودر کپسایسین حاوی مقدار بسیار کمتری است، به این معنی که تندی محصولات متفاوت خواهد بود. بنابراین، اگر به فلفل تندتر یا برای مصارف دارویی نیاز دارید، باید فلفل دلمه ای را انتخاب کنید و از پودر آن به عنوان چاشنی استفاده کنید.

خواص فلفل قرمز ، 8 مورد از خاصیت ها و مضرات فلفل قرمز

فرق فلفل قرمز با پاپریکا

ترکیب و کالری

فلفل تند یک سبزی با ارزش است و حاوی ویتامین ها و مواد معدنی است:

ویتامین های B، A، C، E، K، PP؛

اهن ؛

فلز مس ؛

فسفر؛

کلسیم؛

منیزیم؛

امگا 6؛

کپسایسین؛

سلنیوم؛

اسیدهای آلی؛

استرول ها

ارزش غذایی هر 100 گرم از این سبزی 40 کیلو کالری، 9 گرم کربوهیدرات، 2 گرم پروتئین و 0.2 گرم چربی است.

بنابراین، بعید است که فلفل زیاد بخورید، اما طعم ظرف تندتر می شود و سود آن دو برابر می شود!

خواص فلفل قرمز | فواید فلفل قرمز برای مو و فشار خون - ساعت24

فلفل قرمز تند چه فوایدی دارد؟

مزایای عمومی

ترکیب سبزیجات تند سرشار از مواد مغذی است که همانند لیمو سیر تأثیر مثبتی بر بدن انسان به طور کلی دارد. فلفل ممکن است مشکلات زیر را تجربه کند:

از بین بردن دندان درد، دل درد و درد مفاصل؛

عادی سازی گردش خون؛

کاهش فشار خون؛

بهبود دستگاه روده؛

محافظت در برابر سرطان؛

تقویت ایمنی؛

جلوگیری از لخته شدن خون؛

آرام کردن سیستم عصبی؛

بهبود هضم و سلامت کبد؛

کاهش وزن و سطح کلسترول؛

از بین بردن علائم آلرژی و آسم؛

درمان آرتریت، سیاتیک؛

درمان بیماری های پوستی

ترکیب فلفل استفاده از آن را برای بهبود تقریباً تمام فرآیندهای حیاتی بدن همانند لیمو عمانی سیاه ممکن می سازد. اما شایان ذکر است که فلفل بر سلامت زنان، مردان و کودکان تاثیر دارد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.