تولید لواشک چوبی در زنجان متوقف شده است

نوعی تنقلات میوه ای که از آبگیری پوره میوه به ورقه های صاف را لواشک چوبی می گویند. لواشک های میوه ای در بین افرادی که از رژیم پالئو پیروی می کنند محبوبیت دارند زیرا یک میان وعده طبیعی، مغذی و راحت هستند.

لواشک های میوه از پوره کردن میوه ها و پخش کردن پوره روی سینی آبگیر درست می شوند.

سپس سینی را در دستگاه آب‌گیری قرار می‌دهند که محتوای آب را از پوره میوه جدا می‌کند و آن را به یک ورقه لواشکی تبدیل می‌کند.

لواشک های میوه منبع عالی ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها هستند. آنها همچنین منبع خوبی از فیبر غذایی هستند و کالری کمی دارند.

لواشک های میوه ای یک میان وعده راحت و قابل حمل هستند که می توانید از آن در هر جایی لذت ببرید.

لواشک میوه نوعی محصول میوه خشک است که لذیذ، جویدنی و خشک است. این یک راه آسان برای ترکیب میوه در یک ناهار یا میان وعده است.

لواشک

آنها با پوره کردن یک پوره و قرار دادن آن بر روی قفسه خشک کن، سپس خشک کردن آن در اجاق یا دستگاه آبگیری تجاری ساخته می شوند.

ایرانی ها لواشک که به لواشک میوه ایرانی نیز معروف است را به صورت روزانه مصرف می کنند. این محصول حاوی لایه نازکی از عصاره میوه خشک با طعم ترش و شور است.

میان وعده های میوه ای لواشکی، نوارهای میوه و رول آپ های میوه همگی میان وعده های سالم در نظر گرفته می شوند.

از طرف دیگر، رول های میوه حاوی مقدار زیادی قند هستند که می تواند مضر باشد. میوه ها تنها طعم دهنده در این محصولات هستند.

آنها میان وعده های سالمی نیستند. ما باید میوه بخوریم زیرا مغذی ترین میان وعده میوه ای است که به صورت خام موجود است.

لواشک میوه ای نوعی رول آپ میوه است. از میوه های پوره شده تهیه می شود که به صورت نازک روی یک سطح صاف پخش می شود و سپس خشک می شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.