شکلات شیری روشن را جایگزین گچ کنید

در حالی که تعداد کمی از مردم واقعاً به شکلات شیری روشن اهمیتی نمی دهند، اکثر افراد دیگر کاملاً متفاوت هستند. برای افرادی که آن را دوست دارند، معمولاً این طعم و شیرینی بسیار لطیف در دهان است که بسیار جذاب به نظر می رسد.

دوستداران شکلات سفید همچنین ادعا می کنند که شکلات سفید بوم مناسبی برای به نمایش گذاشتن طعم های ظریف تر و هیجان انگیزتر است که شکلات تیره تر بر آن چیره می شود.

افرادی که از آن متنفرند، شیرینی بیش از حد شکلات سفید را به عنوان افت عمده این شیرینی ذکر می کنند.

از آنجایی که شکلات سفید هیچ گونه شکلاتی (زمین نوک‌هایی که رنگ تیره و بوی جذاب شکلات را ارائه می‌کند) به عنوان بخشی از جرم خود ندارد، شکلات‌سازان اغلب از شیرین‌کننده‌ها و پرکننده‌های دیگر برای جبران تفاوت استفاده می‌کنند.

این افزودنی‌ها می‌توانند طبیعی بودن را که می‌توانید در اشکال دیگر شکلات تیره‌تر پیدا کنید، از بین ببرد. از آنجایی که اکثریت قریب به اتفاق شکلات سفید نوعی چربی است.

شکلات

همچنین می‌تواند پوششی چرب یا روغنی روی زبان شما باقی بگذارد، که برای برخی از افراد یک آسیب بزرگ دیگر است.

شکلات سفید برای مدت طولانی حتی صد سال است که وجود نداشته است! ظاهراً، در دهه 1930، نستله به این فکر افتاد که کره کاکائو اضافی را با مخلوط کردن آن بدون شکلات مصرف کند.

در اواخر دهه 1940 وارد بازار ایالات متحده شد و در دهه 1990، سازندگان شکلات شکلات سفید را با انواع طعم های جدید مخلوط می کردند.

در اوایل دهه 2000، سازمان غذا و داروی آمریکا تصمیم گرفت رسماً معنای شکلات را در دنیای آشپزی تعریف کند.

این مجموعه استانداردها تمایزی بین آنچه که از نظر فنی شکلاتی است و آنچه که طعم شکلاتی دارد ایجاد کرد.

طبق گفته FDA، شکلات سفید در صورتی شکلات محسوب می شود که دستورالعمل های زیر را رعایت کند:

کمتر از 20 درصد چربی کاکائو (کره کاکائو)
کمتر از 3.5٪ چربی شیر
کمتر از 14 درصد کل مواد جامد شیر
بیش از 55٪ شیرین کننده نیست

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.