ظروف پلاستیکی درب داری که با کاشتن گل در آن رشدش را چندین برابر می کند

غذای خود را در چه ظرفی ذخیره می کنید اکثر ظروف نگهداری مواد غذایی مانند ظروف پلاستیکی درب دار از پلاستیک ساخته شده اند.

اما تحقیقات نشان داده است که پلاستیک برای سلامتی و محیط زیست مضر است در عوض، یکی از این گزینه‌های ذخیره‌سازی غذا را امتحان کنید که گزینه‌های سالم‌تر و پایدارتری هستند.

یکی از بهترین راه‌ها برای اطمینان از اینکه غذای سالمی دارید، تهیه غذای خود در خانه است.

و تهیه غذای سالم در خانه اغلب به معنای باقی مانده غذا است داشتن انواع ظروف نگهداری مواد غذایی در دست، تضمین می کند که غذا تازه می ماند و هدر نمی رود.

اما ظروف نگهداری مواد غذایی همیشه از سالم ترین یا پایدارترین مواد ساخته نمی شوند. در واقع، برخی از آنها می توانند کاملاً خطرناک باشند.

اکثر آشپزخانه های مدرن با کیسه های پلاستیکی، بسته بندی و ظروف نگهداری مواد غذایی (از جمله بطری های آب) مجهز شده اند. اما همیشه اینطور نبود.

Freezer with different products, closeup

قبل از بسته بندی پلاستیکی، اکثر مردم غذاهای فاسد شدنی را در کاغذ می پیچند.

یا گاهی آنها را بین دو بشقاب در یخچال قرار می دادند، در مورد میوه‌ها و سبزیجات تازه، آن‌ها را روی پیشخوان، در زیرزمین‌های ریشه نگهداری می‌کردند یا در شیشه‌های شیشه‌ای برای استفاده طولانی مدت نگهداری می‌کردند.

روکش پلاستیکی اولین بار در سال 1908 توسط ژاک براندنبرگر، مهندس سوئیسی اختراع شد.

او بعداً حقوق آمریکایی‌ها را به دوپون فروخت که سلفون ضد رطوبت تولید کرد که برای نگهداری مواد غذایی مفید بود.

Tupperware و “میهمانی های خانگی” مربوط به آن نیز ظروف ذخیره سازی پلاستیکی را در اواخر دهه 1940 رایج کردند.

و در دهه 1960، داو کیمیکال کیسه Ziploc را به فروشگاه های مواد غذایی معرفی کرد و چهره ناهار مدرسه را در همه جا تغییر داد.

اما اگرچه روکش‌های پلاستیکی، کیسه‌ها و ظروف سبک‌تر، کمتر شکسته‌تر و راحت‌تر بودند، اما قیمتی هم داشتند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.