قابلمه چدن بوش که قابلیت تند کردن مواد غذایی را دارد

اجاق هلندی نوع بسیار بزرگی از قابلمه چدن بوش است که از چدن ساخته شده است. می توانید آن را در فر قرار دهید یا روی اجاق گاز استفاده کنید. این برای کمک به شما در پخت یکنواخت غذاهای گوشتی بزرگتر که نیاز به حرارت بالاتری دارند، عالی است.

استفاده از این قابلمه برای پختن خورش، سوپ، کاسرول و برای سرخ کردن، برشته کردن یا حتی پخت نان نیز رایج است.

به احتمال زیاد می توانید از پختن بیشتر وعده های غذایی خود در این نوع قابلمه خلاص شوید. اگر یک اجاق هلندی با روکش لعابی تهیه کنید، به آن اجاق فرانسوی می گویند.

ماهیتابه یا ماهی تابه یک ابزار ضروری آشپزخانه است که می تواند یکی از همه کاره ترین وسایل آشپزی باشد که می خرید.

سرخ کردن، برگرداندن املت و سرخ کردن پروتئین ها با ماهیتابه مناسب آسان است.

قابلمه

این ماهیتابه ها دارای کناره های کمی خمیده و کف صاف هستند و این باعث می شود غذاها را به راحتی برگردانید یا آنها را در روغن بجوشانید.

موادی که ماهیتابه از آن ساخته شده است تعیین می کند که چقدر می توانند داغ شوند.

تابه های نچسب باید روی حرارت کم یا متوسط قرار بگیرند تا به حفظ پوشش کمک کنند و فولاد ضد زنگ می تواند حرارت بالا را تحمل کند.

شما می توانید از طیف وسیعی از اندازه ها انتخاب کنید، و معمولاً درب ندارند.

همانطور که از نام آن پیداست، این نوع قابلمه مخصوص پخت ماکارونی طراحی شده است و دو نوع اصلی دارد.

یک نوع آن دارای درب قفل سوراخ دار است که به شما امکان می دهد آب را داخل سینک خود بریزید و ماکارونی پخته شده را داخل قابلمه بگذارید.

نوع دوم آن است که دارای یک صافی فلزی است که داخل قابلمه می رود. وقتی پخت ماکارونی را تمام کردید، قسمت صافی فلزی را بیرون می آورید و ماکارونی پخته شده را در صافی قرار می دهید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.