قوطی فلزی که با گرم شدن آلارم می دهد

مطمئن شوید که صفر شده است، این کار با بستن شفت متحرک در قوطی فلزی بر روی سندان ثابت (موقعیت صفر) انجام می شود.

علامت درجه بندی صفر روی بشکه قابل چرخش باید دقیقاً با خط شاخص روی عضو بدنه ثابت مطابقت داشته باشد.

اگر علامت درجه بندی صفر بیش از نصف تقسیم کوچکترین درجه بندی ها از خط شاخص باشد، تنظیم میکرومتر لازم است.
در زاویه راست نسبت به درز نگه دارید
بیش از حد سفت نکنید
اندازه گیری طول درز
شکل 4.1.2.c – اندازه گیری طول درز
ج) اندازه گیری ضخامت درز
میکرومتر را با انگشت اشاره بلافاصله بالای درز متعادل کنید تا سندان همان زاویه مخروطی دیواره کانتر سینک را به خود بگیرد که در شکل 4.1.2.d نشان داده شده است.

اندازه گیری ضخامت درز
شکل 4.1.2.d – اندازه گیری ضخامت درز
(د) اندازه گیری عمق سینک
قبل از استفاده از گیج کانترسینک، مطمئن شوید که نقطه محکم روی شفت پیچ شده است.

میله گیج را روی یک سطح صاف، ترجیحاً یک بلوک از فولاد ماشینکاری شده به اندازه کافی بزرگ قرار دهید تا پیچ و تاب را در میله تشخیص دهد (میله گیج سینک دوم برای این منظور مفید است). در این موقعیت نقطه گیج در موقعیت صفر است و صفحه گیج نیز باید صفر را نشان دهد.

برای تنظیم “صفر” روی صفحه، پیچ پیچ خورده نزدیک بالای صفحه را باز کنید، مقیاس بیرونی را بچرخانید تا زمانی که صفر و نشانگر بر هم منطبق شوند، و پیچ را سفت کنید تا گیج در موقعیت صفر قفل شود.

همانطور که در شکل 4.1.2.e نشان داده شده است، میله عمق سنج را در بالای درز در بالای قوطی قرار دهید. همانطور که در شکل 4.1.2.f نشان داده شده است، نقطه پین ​​عمق سنج (شفت) را در پایین ترین نقطه مجاور دیواره کانتر سینک قرار دهید (اما دور از متقاطع قوطی های سه تکه).

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.