پزشکی با چای فامیلا زرد برای بیماران قند انسولین درست می کند

نوعی چای تخصصی که منحصراً در چین تهیه می شود چای فامیلا زرد است و از نظر طرز تهیه و طعم با چای سبز و سیاه ارتباط نزدیکی دارد. فرآیند آماده سازی این برگ های چای شبیه به چای سبز است، با این تفاوت که برگ ها اجازه دارند بیشتر اکسید شوند، که می تواند ظاهر زرد و طعمی ملایم تر به آنها بدهد.

این نوع چای در کره با نام‌های هوانگ چا و در چین هوآنگ‌چا نیز شناخته می‌شود، اما بر اساس جایی که گاهی اوقات تولید می‌شود، چای سیچوان نیز نامیده می‌شود.

این نوع چای به طور فزاینده ای کمیاب و گران می شود، علیرغم این واقعیت که برخی معتقدند سالم تر از چای سبز است.

بسیاری از همان مواد فعال موجود در چای سبز مانند کافئین، کاتچین و سایر آنتی اکسیدان ها وجود دارد.

مزایای فراوان چای زرد شامل کاهش وزن، مراقبت از پوست، افزایش اشتها، سم زدایی از بدن، محافظت از قلب و تنظیم هضم و غیره است.

چای

چای زرد با داشتن بسیاری از آنتی اکسیدان های مشابه چای سبز، راهی عالی برای جلوگیری از علائم پیری و کاهش ظاهر چین و چروک، لکه های پیری، لکه ها و جای زخم است.

شواهد حکایتی حاکی از آن است که این چای با توجه به خواص تحریک کننده متابولیسم، یک کمک رژیم غذایی عالی است.

این به معنای چربی سوزی غیرفعال تر و بدنی که توانایی بیشتری برای تنظیم وزن دارد، به خصوص در رژیم غذایی.

خواص ضد التهابی این چای می تواند به کاهش اختلالات روده و تنظیم حرکات روده شما کمک کند و از علائم اسهال و یبوست جلوگیری کند.

به عنوان یک محرک کبد، این چای می تواند روند ترشح سموم از بدن را تسریع کند و به کاهش بار متابولیک کمک کند.

کاتچین ها و آنتی اکسیدان های موجود در این چای به عادی سازی ترشح گلوکز و انسولین در بدن کمک می کنند، که خبر خوبی برای کسانی است که مبتلا به دیابت یا در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.